Texjet Shortee

Een topper van een instap model

Naar jaren van onderzoek en ontwikkeling is Polyprint er in geslaagd de Texjet shorTee te ontwikkelen. Een introductie machine van topkwaliteit met de functionaliteit van een high-end machine. Dit geeft u de voorsprong op de concurrentie die iedereen kan gebruiken.

Innovatieve RIP software!

Met TexjetRIP v7 zijn fantastische nieuwe functies toegevoegd die de standaard hebben gelegd voor gebruiksvriendelijkheid. De software is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid in het oog. Een aantal van de nieuwe top functies zijn: nieuw verbeterde witte maskeer functie – geen extra aanpassingen nodig met software als Photoshop, automatische en handmatige witte maskeer management, vernieuwde interface, krachtige RIP engine wat resulteer in snellere functies, Single pass printen van wit en kleuren op hetzelfde moment voor toename in snelheid en verbeterde print resultaten. Geschikt voor Windows en Mac.

Print Bereik tot 32×45

Voor verschillende toepassingen heeft de Texjet shorTee verwisselbare platen. De acryl platen zijn gemakkelijk te verwisselen door het magnetische snap-on systeem. De grote platen zijn frameloos voor bijvoorbeeld het printen op polo shirts. De medium en mouwplaten hebben een inbegrepen frame.

Top witte inkt prestaties

4 CMYK and 4 witte inkt cartridges of 160ml zijn beschikbaar. De inkt cartridges zijn hervulbaar zodat kosten laag blijven. Witte inkt presteert fantastisch door het gesloten inkt systeem wat er voor zorgt dat er geen stof bij kan en de inkt niet verdampt. De printer kan tot 30 dagen stilstaan zonder dat de inkt verwijdert hoeft te worden. Bij het opnieuw inzetten van de machine heeft u geen last van klontering of andere problemen. Dit komt door de vacuum gesealde inkt wat er voor zorgt dat de inkt niet besmet raakt. Het onderhoud van de printer is zeer simpel omdat er geen gereedschap nodig is om de printer uit elkaar te halen.