Polyprint DTG printers

Polyprint SA is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor digitale textieldruk. De core business is de vervaardiging van Texjet® DTG digitale printers, die inmiddels in meer dan 55 landen worden verkocht, verspreid over 5 continenten. 
Gevestigd in Thessaloniki, Griekenland, een streek met een lange geschiedenis op het gebied van textieldruk, thuisbasis van tal van T-shirts drukkerijen , de meeste experts in high fashion t-shirt drukken.

De oprichters van Polyprint SA  bevoorraden de Griekse markt sinds 1976 met allerlei apparatuur en verbruiksartikelen die verband houden met textieldruk, zoals zeefdrukmachines met de daarbij behorende screens, emulsies, bindmiddelen, pasta's, kleurstoffen, mode effecten etc. De ervaring die gedurende 30 jaar in het veld is opgedaan vormde een sterke basis waardoor het bedrijf de digitale technologie kon omarmen. In 1998 begon Polyprint met het aanbieden van digitale oplossingen voor direct printen op textiel. Sindsdien zijn die oplossingen verder verbeterd en dat heeft ertoe geleid dat Polyprint thans een van de beste textielprinters produceert.

De ontwikkeling van de Texjet® serie DTG (Direct To Garment)-printers, voor het eerst uitgebracht in 2005, waren de eerste printers in hun soort in de wereld. Een positieve reactie op de vraag van de markt naar een snelle en flexibele T-shirt printer.

Polyprint SA is een klantgericht bedrijf dat voortdurend investeert om de prestaties van zijn producten te verbeteren. Zij biedt volledige ondersteuning en zorgt voor verhoging van de efficiëntie en van de productie van haar klanten, maar wel tegelijkertijd met vermindering van nadelige milieueffecten.