Melco Bravo

De Melco BRAVO is een volwaardige 16 naalds borduurmachine, uitermate geschikt voor op de hobby- en semi-professionele markt. De BRAVO is gebouwd op het platform van de wereldklasse AMAYA XT borduurmachine. Als u denk aan het investeren in een borduurmachine met een wat beperkter budget, maar u geen gebruikte machine wilt kopen, dan is de BRAVO de perfecte machine om mee te starten. Met een brede selectie aan opties die beschikbaar zijn voor de BRAVO kan u borduurwerk leveren die volledig aan uw verwachtingen of die van uw klant voldoet.

 • Automatische draadspanning

  Wie kent het niet, continue draaien aan knoppen om de juiste draadspanning te krijgen op de machine, alle koppen die anders borduren door grote verschillen in draadspanning hierdoor grote verschillen in kwaliteit van de productie? Dankzij de beproefde automatische draadspanning systeem de Acti-feed behoord dit tot verledentijd.

  De draadspanning en -doorvoer van garen op de borduurmachine wordt geregeld door middel van de Acti-Feed software. Deze zorgt voor precies de juiste draadspanning en draadtoevoer aan de hand van drie afzonderlijke parameters per naald. Dit leidt tot hogere snelheden, minder draadbreuk en een consistente kwaliteit. Met dit briljante systeem kunt u op sommige stoffen borduren zonder steunstof.

 • Kleinste cilinderarm in de industrie

  Klanten hebben uiteenlopende behoeften en modetrends volgen elkaar snel op. Daardoor moeten er steeds meer verschillende producten geborduurd worden met hogere snelheden. De onderste cilinderarm van Melco, de kleinste in de industrie, maakt het mogelijk om de grootste verscheidenheid aan petten en zonnekleppen te borduren, en ook borstzakken, kinderkleding en hoezen voor golfclubs, met snelheden die op andere systemen niet haalbaar zijn.

 • Laser-positionering

  Ook de Melco BRAVO beschikt over een laser. U kunt altijd het logo op de exacte positie krijgen waardoor het verkeerd borduren op niet de juiste plek tot het verleden behoort. Ook kunt u nieuwe effecten creëren door de combinatie van print en broduurwerk. De laser in de Melco BRAVO helpt u ook om na een draadbreuk de juiste positie terug te vinden.

 • Betrouwbare High Performance knip-systeem

  Het nieuwe snijsysteem van de Melco BRAVO is een ware revolutie. Deze uit de professionele Melco EMT16 borduurmachine overgenomen techniek bewerkstelligt dat het mes direct geïntegreerd is in de grijper. Machines van andere merken beschikken niet over deze techniek. Het snijsysteem is daardoor een stuk sneller dan dat van de concurrentie. Ook valse knips zijn vrijwel geëlimineerd en het onderhoud is zeer laag door minder bewegende onderdelen.

De Melco Bravo is al verkrijgbaar vanaf € 8.550,-