Over ons

Elinco Textielmachines B.V. is exclusieve distributeur in de Benelux van Melco borduurmachines en Design Shop-software. Elinco verzorgt uiteraard ook het (reguliere) onderhoud van de machines en de reparaties. Snelle service en veel onderdelen op voorraad zorgen ervoor dat 95% van de opdrachten binnen 24 uur is uitgevoerd. De continuïteit van uw productie heeft onze volle aandacht.

Elinco verzorgt ook binnen de Benelux de verkoop, het onderhoud en de reparaties van Texjet textielprinters van het toonaangevende merk Polyprint. Deze textielprinters zijn zeer betaalbaar, makkelijk te bedienen, leveren een hoge productiekwaliteit, laagste verbruikskosten in de markt en kunnen, indien nodig, 30 dagen zonder onderhoud uit productie blijven. Alle inkten, coatings en cleaners zijn binnen 24 uur uit voorraad leverbaar.

Elinco Textielmachines B.V. zorgt er dus voor dat u kleding en allerlei andere textiele producten op een hoogwaardige wijze kunt verrijken, waarbij ons team met 15 jaar ervaring u graag help die productie te realiseren.

Eigenaar van Elinco is Nico Bleuel, al meer dan 15 jaar met passie in de branche werkzaam.
Hij heeft ervaring met diverse merken borduurmachines en textielprinters en weet daarom dat Melco en Polyprint tot de top van de markt behoren. Hij is altijd voor u bereikbaar.