Texjet Plus Long

De Texjet PLUS Long printer combineert de betrouwbaarheid van de Texjet PLUS series met het printen op grotere oppervlakten met verschillende applicaties. De ideale printer voor productie is nu beschikbaar. Bereik een nog grotere return on investment (ROI) met de verhoogde productiviteit en slimme toepassingen

Eigenschappen van de Texjet PLUS Long

Top kwaliteit dtg printer en toch betaalbaar!

Naar jaren van onderzoek en ontwikkeling is Polyprint er in geslaagd de Texjet PLUS advanced dtg printer te ontwikkelen. Een machine van topkwaliteit met een solide constructie wat resulteert in een lange levensduur en betrouwbaarheid voor midden en kleinbedrijf. Dit geeft u een voorsprong op de concurrentie.

Innovatieve RIP software!

Met TexjetRIP v7 zijn fantastische nieuwe functies toegevoegd die de standaard hebben gelegd voor gebruiksvriendelijkheid. De software is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid in het oog. Een aantal van de nieuwe top functies zijn: nieuw verbeterde witte maskeer functie – geen extra aanpassingen nodig met software als Photoshop, automatische en handmatige witte maskeer management, vernieuwde interface, krachtige RIP engine wat resulteer in snellere functies, Single pass printen van wit en kleuren op hetzelfde moment voor toename in snelheid en verbeterde print resultaten. Geschikt voor Windows en Mac.

Groot Print Bereik

De Texjet PLUS Long printer heeft de optie voor drie platen. Deze zijn gemakkelijk te verwisselen met een simpele handeling. Geen schroeven nodig. Het grootste printbereik is 42x95cm waarmee u kan printen op lakens, jurken, etc. Voor een nog grotere productie kunt u gebruik maken van dubbele platen van 36x36cm per stuk. Alle platen hebben bouten op de hoeken zodat de mogelijkheid bestaat om verschillende diktes te beprinten. Binnenkort zijn er platen voor broeken beschikbaar.

Automatische printkop hoogte aanpassing!

Het is niet nodig handmatig de hoogte van de printkop aan te passen zoals bij andere dtg printers. De Texjet PLUS Advanced komt met een precieze optische sensor die automatische de hoogte bepaald zodat de kans op beschadiging van de printkop geminimaliseerd wordt. De sensor garandeert de optimale afstand tussen de printkop en de stof. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid voor bi directioneel printen.

Top witte inkt prestaties

4 CMYK and 4 witte inkt cartridges of 160ml zijn beschikbaar. De inkt cartridges zijn hervulbaar zodat kosten laag blijven. Witte inkt presteert fantastisch door het gesloten inkt systeem wat er voor zorgt dat er geen stof bij kan en de inkt niet verdampt. De printer kan tot 30 dagen stilstaan zonder dat de inkt verwijdert hoeft te worden. Bij het opnieuw inzetten van de machine heeft u geen last van klontering of andere problemen. Dit komt door de vacuum gesealde inkt wat er voor zorgt dat de inkt niet besmet raakt. Het onderhoud van de printer is zeer simpel omdat er geen gereedschap nodig is om de printer uit elkaar te halen.