De nieuwe Design Shop V10

Het digitaliseren van ontwerpen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, dus u leert het snel. Zelfs als u nog nooit met ontwerpsoftware voor borduurkaarten heeft gewerkt. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de automatische ontwerpfunctie creëert u binnen de kortste tijd uw logo`s voor de borduurmachine. De Melco Design Shop V10 biedt meer mogelijkheden dan enige andere digitaliseringssoftware pakket op de markt. Vector-bestanden kunnen in een paar klikken worden omgezet tot een borduurpatroon. Dankzij de Vector-module zijn ook de niet Vector-bestanden zo omgezet in een Vectorbestand en uiteindelijk in zeer korte tijd tot een geweldig borduurprogramma gemaakt. De software ondersteunt niet alleen Melco borduurmachines maar werkt ook uitstekend met de andere merken machines in de markt. Krijg een indruk van Melco Design Shop V10 en lees hieronder verder.

Nieuw in Design Shop V10

25 Nieuwe lettertypes van hoge kwaliteit

Deze nieuwe lettertypes, die los al gauw een paar honderd euro kosten, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de vraag uit de industrie. Ze zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de borduurmachines van Melco, voor een prachtig eindresultaat. Omdat het echte borduurlettertypes zijn, is het niet nodig om nog losse tekens op maat te maken, te plaatsen en te spatiëren. De lettertypes omvatten niet alleen het alfabet in hoofdletters en kleine letters, maar ook cijfers, symbolen en het euroteken.

Nieuwe script functies

Font zoeken

Geef de naam van het lettertype, of althans een deel ervan en Design Shop V10 vindt automatisch het juiste lettertype.

Font preview

Font preview verschijnt op het scherm met een volledig voorbeeld van het lettertype. U ziet een live preview van het geselecteerde lettertype dat u zoekt.

Print borduurlettertypen uit

Het selecteren van het juiste lettertype is een visueel proces. Nu kunt u een voorbeeld van alle beschikbare lettertypes, die DS V10 te bieden heeft, afdrukken.

Uitstekend geschikt voor vectorafbeeldingen

Als u nu een vectorafbeelding laadt in DSV10, wordt er automatisch een rastervoorbeeld gegenereerd. Zo kunt u het origineel nauwkeurig namaken, inclusief gemengde kleuren of kleurverloop.

Verbeterde compatibiliteit met EPS-bestanden

Compatibel met de huidige EPS-bestanden en ook geschikt voor oudere EPS-bestanden.

Nu ook compatibel met ART- en EMB-bestanden.

Nog sneller met real-time berekening

De Design Shop V10 berekent alle wijzigingen in real time. Of je fonts aanpast, vulpatronen, of de grootte van een patroon, alles wordt meteen berekend. Bespaar uzelf kostbare tijd bij het digitaliseren!

Verbeterd uiterlijk

Het uiterlijk van Design Shop V10 is geheel vernieuwd. Het doel hiervan is om de functies zo te maken dat het makkelijk te leren is voor zowel de ervaren maar zeker ook voor de nieuwe digitizer.
Door deze modernisering is DSV10 de gebruiksvriendelijkste software in de markt.

Garenlijsten bijgewerkt

De huidige Garenlijst van Isacord en Madeira zijn opgenomen in het programma. Nieuwe kleuren en nieuwe kleurnamen zijn toegevoegd aan de lijst. Het zoeken naar de juiste kleur is nog eenvoudiger geworden.

Migthy Hoops

De populaire Mighty Hoops zijn toegevoegd aan de lijst met borduurramen.

Geen dongles meer!

Design Shop V10 is nu beschermd door een virtuele beveiligingssleutel. Dit maakt het gebruik van de software van de ene naar de andere computer simpel en eenvoudig. Geen angst meer dat de dongle kwijt zal raken of gestolen kan worden

De belangrijkste functies van designshop V10

Vector in digitaal borduurbestand

Design Shop V10 heeft krachtige grafische mogelijkheden die een snelle omzetting in steken en individuele aanpassingen mogelijk maakt.  U kunt ook steken omzetten op het scherm in vector-bestanden zonder het gebruik van een ander programma of om over te schakelen naar een ander scherm.

Veranderingen zijn direct zichtbaar

Wijzigingen die worden aangebracht met de Melco Design Shop V10 borduursoftware ziet u direct op het scherm. U kunt gelijk beslissen of de geselecteerde instellingen naar wens zijn.

Totale controle over lettering

DesignShop V10 biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van belettering dankzij functies als bewerking van controlepunten, uitgebreide steekbewerking en automatische toevoeging van omrandingen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van geavanceerde beletteringsmogelijkheden voor alle borduuralfabetten. Ook kunt u met deze software TrueType-lettertypes omzetten. U kunt zelfs uw eigen alfabetten creëren.

Punch Wizard

De  tovenaar Punch helpt import vector bestanden goed in te lezen en zorgt voor automatische kleurdetectie, onafhankelijk van random effecten en met een automatische overlapfunctie.

Steekrichting en scheidingslijnen

De Melco Design Shop V10 borduursoftware maakt het aantal steekrichtingen en scheidingslijnen in een complexe fill-kader helemaal zelf. Dus zelfs het punchen van een ingewikkeld ontwerp is zeer eenvoudig.

Schalen, roteren, uitlijnen en groeperen

Design Shop V10 is voorzien van de nieuwste editingtools, evenals moderne geavanceerde steek- bewerking, auto-pajetten, automatische editing en nog veel meer

Indrukwekkende steek effecten

De Melco Design Shop V10 biedt belangrijke steekeffecten, zoals pluizige randen voor het punchen van dieren, alsook verloop of overgangen onzichtbaar maken. Uw creativiteit kent geen grenzen.

Effect van kleurverloop

Het verloopeffect in Melco Design Shop V10 software maakt het mogelijk om het effect van kleuren door elkaar te creëren. Doordat de afstand tussen de steken wordt aangepast, blijft de onderlaag van de steken ook nog zichtbaar.

Individuele namen nog nooit zo gemakkelijk

Met de functie Groepsnamen in Melco Design Shop V10 kunt u heel eenvoudig individuele namen of serienummers maken. U kopieert de namen uit een Excel-bestand en kan ze dan individueel opslaan. Uw voegt alvast het raam en de kleur toe aan elke naam en zet ze in de wachtrij van de machine. Heel simpel en het verhoogt uw efficiency.

Bespaar tijd en kosten, toch een realistisch eindresultaat

Wat u op het scherm ziet, is wat u krijgt als borduurwerk.

Design Shop V10 biedt verschillende viewmodellen om prints, kleuren en het eindresultaat te visualiseren. Met het borduurwerk op het scherm weergeven, kunt u alvast het eindresultaat van het borduurwerk zien.

Design Shop past zich aan

Elke klant heeft verschillende eisen voor digitaliseringssoftware. Om deze reden bieden we verschillende software-niveaus aan.

  • DesignShop V10 Pro+ Biedt alles wat u nodig heeft voor professioneel digitaliseren, beletteren, bewerken en instellen van afmetingen. Ontwerpsoftware met complete functionaliteit, inclusief vectorafbeeldingen.
  • DesignShop V10 Pro Biedt complete functionaliteit voor digitaliseren, beletteren, bewerken en instellen van afmetingen, met automatisch digitaliseren.
  • DesignShop V10 Biedt complete functionaliteit voor beletteren, bewerken en instellen van afmetingen en basisfunctionaliteit voor digitaliseren. Ideaal voor gebruikers die basisfuncties plus wat geavanceerde mogelijkheden willen.
  • DesignShop V10 Lite Biedt betaalbare beletteringsfunctionaliteit voor beginners en hobbyisten.

Vind de perfecte software voor uw behoeften
Onze adviseur helpt u graag om het juiste software-niveau voor uw behoeften te bepalen. Maak een afspraak want wij laten graag zien hoe makkelijk deze software in gebruik is.

Systeemvereisten

CPU / RAM: 2GHz + huidige Intel / AMD 32-bit (x64) of 64-bit (x86) multicore processor

Besturingssysteem: Microsoft® Windows® 8 of Microsoft® Windows® 7 (32-bit of 64-bit)

Hoofdgeheugen: 4GB RAM, 512 MB grafisch geheugen of hoger (niet geïntegreerd)

HDD: 80 GB aan opslagruimte (min. 40 GB vrije schijfruimte na installatie)

Grafische kaart: aanbevolen compatibel met DirectX 10 of hoger, dubbele Monitors

Omtrek: Muis of tablet

Rit: DVD-ROM drive voor de installatie (Dual Layer DVD-ROM voor DVD Extras)

Internet browser: Microsoft® Internet Explorer 10.0 of hoger (toegang tot online content)