Texjet Echo

De Texjet Echo printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productie capaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.

Eigenschappen van de Texjet Echo

Top kwaliteit dtg printer en toch betaalbaar!

Naar jaren van onderzoek en ontwikkeling is Polyprint er in geslaagd de Texjet Echo dtg printer te ontwikkelen. Een machine van topkwaliteit met een solide constructie wat resulteert in een lange levensduur en betrouwbaarheid voor midden en kleinbedrijf. Dit geeft u een voorsprong op de concurrentie.

Innovatieve RIP software!

Met TexjetRIP v7 zijn fantastische nieuwe functies toegevoegd die de standaard hebben gelegd voor gebruiksvriendelijkheid. De software is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid in het oog. Een aantal van de nieuwe top functies zijn: nieuw verbeterde witte maskeer functie – geen extra aanpassingen nodig met software als Photoshop, automatische en handmatige witte maskeer management, vernieuwde interface, krachtige RIP engine wat resulteer in snellere functies, Single pass printen van wit en kleuren op hetzelfde moment voor toename in snelheid en verbeterde print resultaten. Geschikt voor Windows en Mac.

Groot Print Bereik

De revolutionare “Easy Table Serie” produkten zijn makkelijk verwisselbare platen met beprintbare oppervlakten van 15x30cm tot 42x60cm. Ze zijn ontworpen specifiek om uw workflow te optimaliseren. Zodat uw productiviteit toeneemt, maar dat er ook focus blijft voor kwaliteit door het gebruiken van robuuste en lichtgewicht materialen. Alle plaat maten hebben hun eigen verwijderbare frame systeem. Zodat t-shirts op hun plaats blijven. Geen lijm spuiten meer (uitzondering is de 60x42cm tafel, deze heeft geen frame voor maximaal print oppervlak). Alle platen hebben bouten op de hoeken zodat de mogelijkheid bestaat om verschillende diktes te beprinten.

Automatische printkop hoogte aanpassing!

Het is niet nodig handmatig de hoogte van de printkop aan te passen zoals bij andere dtg printers. De Texjet Echo komt met een precieze optische sensor die automatische de hoogte bepaald zodat de kans op beschadiging van de printkop geminimaliseerd wordt. De sensor garandeert de optimale afstand tussen de printkop en de stof. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid voor bi directioneel printen.

Top witte inkt prestaties

4 CMYK and 4 witte inkt cartridges of 160ml zijn beschikbaar. De inkt cartridges zijn hervulbaar zodat kosten laag blijven. Witte inkt presteert fantastisch door het gesloten inkt systeem wat er voor zorgt dat er geen stof bij kan en de inkt niet verdampt. De printer kan tot 30 dagen stilstaan zonder dat de inkt verwijdert hoeft te worden. Bij het opnieuw inzetten van de machine heeft u geen last van klontering of andere problemen. Dit komt door de vacuum gesealde inkt wat er voor zorgt dat de inkt niet besmet raakt. Het onderhoud van de printer is zeer simpel omdat er geen gereedschap nodig is om de printer uit elkaar te halen.