Flexibiliteit

In Productie

Stel, u bent halverwege een grote opdracht alle koppen werken aan één opdracht. Plotseling komt er een spoedorder binnen voor 10 caps. Met de EMT16 kunt u één kop uit de productie halen en aan het werk zetten voor de caps zonder dat u de gehele productie hoeft te stoppen. Dit kan allemaal worden gedaan met hetzelfde systeem, via dezelfde computer, op één netwerk.

 

In de toepassingsgebieden

De Melco EMT16 kent eindeloos veel borduurmogelijkheden, zoals overhemd-borstzakken, baseball- caps, voetbalschoenen, rugzakken, uniformen, badges of jacks. De Melco EMT16 borduurt dit allemaal met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dankzij de verwijderbare blad zijn ook grote voorwerpen zoals golftassen probleemloos te borduren.

In groei

Een van de meest overtuigende redenen om te kiezen voor een borduursysteem van Melco is de mogelijkheid om machines toe te voegen.
Veel startende bedrijven beginnen met één kop. De ondernemer kan zo met een beperkte investering zijn eerste stappen zetten in de borduurindustrie. zodra het nodig is, kunnen er meer machines worden toegevoegd.