Dealer van Polyprint

Nu bij ons DTG-textielprinters van Polyprint

Elinco kan met trots vertellen dat zij vanaf heden verantwoordelijk is voor de verkoop, onderhoud en reparatie van Polyprint textielprinters in de Benelux. Elinco en Polyprint hebben daartoe in de zomer van 2016 een overeenkomst gesloten en werken aan een mooie samenwerking waarvan u de vruchten plukt.

Ons productportfolio op het gebied van textielmachines is uitgebreid met hoogwaardige textielprinters. Ons team heeft uitvoerige training gehad in de fabriek van Polyprint in Thessaloniki-Griekenland waardoor wij in staat zijn probleemloos te installeren, te onderhouden en te repareren. Alle inkten zijn uit voorraad leverbaar, uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden.

De Polyprint Texjet-serie is de ideale oplossing voor een hoge productie met een beperkte investering. Een unieke combinatie van hardware, software en inkten, ontworpen en geproduceerd door experts, maakt kledingstukken printen gemakkelijk, snel en rendabel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de DTG-printers voor uw bedrijf, we verwelkomen u graag in onze showroom om de werking van de machine uitgebreid te laten zien.

Terug