Pre Treater III

Bereik levendige kleuren, scherpere details en nog betere wasbestendigheid met de Pre-Treater III. Een automatische voorbehandeling oplossing voor donker gekleurde stukken en polyester mixen.

Eigenschappen van de Pre Treater III

Voorbehandeling met consistent resultaat elke keer weer!

Door de nieuwste elektronica is het beste resultaat gegarandeerd. Het innovatieve display zorgt voor gemak bij het instellen van de spuitlengte, breedte en de hoeveelheid voorbehandeling. De machine komt met vier kopppenĀ die separaat geselecteerd kunnen worden. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om individuele voorbehandel gebieden in te stellen maar het bespaart ook veel voorbehandel vloeistof.

De lengte van het spuit gebied kan ingesteld worden per delen van 2 cm via het innovatieve display. Er zijn 10 instellingen beschikbaar voor de hoeveelheid voorbehandel vloeistof. Een unieke eigenschap van deze machine is het automatische schoonmaak proces van de spuit koppen. Hierdoor raken de koppen niet uitgedroogd of verstopt wanneer de machine is aangezet. Al deze instellingen kunnen opgeslagen worden via de 5 programmeerbare knoppen