Modulaire opbouw

Een van de meest overtuigende redenen om te kiezen voor een borduursysteem van Melco is de mogelijkheid om machines toe te voegen. Bovendien zijn de koppen van de borduurmachine van Melco productiever. Die productiviteit coëfficiënt neemt exceptioneel toe naarmate u meer koppen toevoegt, waardoor ook de winstmarge steeds verder toeneemt.

Veel startende bedrijven beginnen met één kop. De ondernemer kan zo met een beperkte investering zijn eerste stappen zetten in de borduurindustrie. Zodra het nodig is, kunnen er meer machines worden toegevoegd.

U kunt  EMT16's op hetzelfde netwerk laten draaien, onafhankelijk van elkaar. Stel u bent bezig met een grote order op uw meerkoppige systeem. Plotseling breekt er een draad op kop 2. Met de Melco EMT16 gaan de andere koppen verder terwijl u de draadbreuk op kop 2 oplost. Bij een traditioneel systeem stoppen in zo'n geval alle koppen tot het probleem is verholpen.

Nog een ander scenario. Stel u bent halverwege een grote productierun, alle koppen werken aan een logo links op de borst van een poloshirt. Plotseling komt er een spoedorder binnen voor 10 caps. Met de EMT16 kunt u één kop uit de productierun halen en aan het werk zetten voor caps zonder dat u de productie van de poloshirts hoeft te stoppen. Dit kan allemaal worden gedaan met hetzelfde systeem, via dezelfde computer op één netwerk.