Dealer van Melco

Nu bij ons de borduurmachine EMT16 van Melco

Elinco kan met trots vertellen dat zij vanaf heden verantwoordelijk is voor de verkoop, onderhoud en reparatie van Melco borduurmachines in de Benelux. Elinco en Melco hebben daartoe in het voorjaar van 2016 een overeenkomst gesloten en werken aan een mooie samenwerking waarvan u de vruchten plukt.

Ons productportfolio op het gebied van textielmachines is uitgebreid met hoogwaardige borduurmachines. Ons team heeft uitvoerige training gehad in de hoofdvestiging van Melco in Steckborn-Zwitserland, gevestigd in de fabriek van het bekende naaimachine-merk Bernina, sinds 2012 de eigenaar van Melco. Wij zijn in staat de borduurmachines probleemloos te installeren, te onderhouden en te repareren. Daarnaast geven wij op de machines uitgebreide trainingen zodat u volop kunt produceren.

Al meer dan 40 jaar zorgt Melco voor innovatie van borduurmachines. De focus lag op het idee een borduurmachine te ontwikkelen die zorgt voor gebruiksgemak, efficiëntie en flexibiliteit. Deze inspanning is dan ook in de nieuwe Melco borduurmachines EMT16 terug te vinden. Het is niet alleen de snelste machine in de markt, maar ook de enige machine die 100% van haar tijd produceert. Jaren geleden al introduceerde Melco het gepatenteerde Acti-Feed™-systeem een ware revolutie in de borduurindustrie dat het makkelijker maakt te leren omgaan met een borduurmachine. De Melco EMT16 combineert deze technologie met een vereenvoudigde gebruikersinterface waardoor de bediening en training makkelijker zijn dan ooit. Een onervaren medewerker kan in 30 minuten leren de machine te gebruiken. U kunt diverse EMT16 op hetzelfde netwerk laten draaien, zelfs onafhankelijk van elkaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Melco borduurmachines voor uw bedrijf, we verwelkomen u graag in onze showroom om de werking van de machines uitgebreid te laten zien.

Terug